Sergej Milinković Savić najplaćeniji srpski fudbaler ☆ Dušan Tadić odlazi iz Ajaxa💰 Podržite rad kanala 💰

Sergej Milinković Savić najplaćeniji srpski fudbaler
Dušan Tadić odlazi iz Ajaxa
Dušan Vlahović koketira sa Bajern Minhenom

🔴 Web ➡
📸 Instagram ➡ @fudbalstar
📱 FaceBook ➡

#FudbalStar #reprezentacijasrbije #ajax

camiseta de bayern munich Últimas noticias de fútbol de 1ª división, la Champions League, UEFA, la Copa del Rey, equipos y mucho más.

27 comentarios en «Sergej Milinković Savić najplaćeniji srpski fudbaler ☆ Dušan Tadić odlazi iz Ajaxa»

  1. Da se razumemo to je biznis a istočnjačka liga za 2 godine će biti gotovo ravna evropskim mnogo ulažu u fudbal njihove škole fudbala su nenormalno pune stručnjaka itd itd. Sergej je jasno u fudbalu zbog para i jeste klasa igrača najbolja na svetu može da ga hejtujemo koliko oćemo msm da njegova igra u repki ne zavisi samo od njega već u našem sistemu mnoge stvari ne valjaju i da igrači sami po sebi psihički ne podnose odnese u repki. Zbog politike itd

  2. U pravu si za Vlahovića. On bi u Arsenalu bio kao riba u vodi. A Tadić je godinama dabl-dabl igrač! Čak i prošle godine. Jer moguće da im to ne treba? Kod Arapa nema porez, nego nešto kao desetak – uzimaju 10% za državu i to je to. Pozdrav!

  3. čekaj polako za Vlahovića i Arsenal kojih 30 30+ golova, on u Juventusu ne moze da da Speziji, Veroni, Kremonezeu i ostalim Empolijima 15 dao bi u premijer ligi 25? Upoređuješ ga sa Žezusom koji je radio odličan posao Saki i Martineliju tako što je bio bukvalno lazna devetka. Vlahovic ima upornost i volju to stoji dok Žezus ima isto ali kapira fudbal mnogo bolje od Vlahovića pored tehnike koja je za našeg Vlahovića u odnosu na Žezusa viša matematika. Sedi gde si igraj i tiću to je njegova logika jer ako se ne pokaže u sledećem velikom klubu ako ga uopšte bude menjao gotovo je sa ispaljivanjem u orbitu svetskog fudbala i biće to ispala veka.

  4. marko nije 30 nego 20 milki na godinu plus 40 za lazija stalno dižete cijenu sms od 150 milki a on je prosječni igrač ništa posebno da je nešto više išao bi u citi ,barcu ,real, za repku ništa nije napravio